top of page

Νηπιαγωγείο Αντιρρίου: Εκδήλωση λήξης μαθημάτων με τίτλο» Ένας ζωγράφος, ένας πίνακας, μια μελωδία»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 13-06-2024 στο Νηπιαγωγείο Αντιρρίου η γιορτή με τίτλο» Ένας ζωγράφος, ένας πίνακας, μια μελωδία». Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό έργο etwinning « ARTIST IN ACTION” ,που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Νηπιαγωγείο Αντιρρίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μέσα από αυτό το πρόγραμμα να γνωρίσουν διάσημα έργα αλλά και τους καλλιτέχνες τους. Γίνανε και αυτά ζωγράφοι και κριτικοί τέχνης.

Τη σχολική χρονιά 2023-2024 το Νηπιαγωγείο Αντιρρίου συμμετείχε και υλοποίησε έργο etwinning, σύμφωνα με την Α.Π 120368/Η1/25-10-2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με θέμα: Σχεδιασμός και υλοποίηση etwinning έργων για το σχολικό έτος 2023-2024». Το πρόγραμμα είχε τίτλο « Artist in action, goARTocha» και συμμετείχαν 2 Νηπιαγωγεία από την Ελλάδα, 2 Νηπιαγωγεία από την Τουρκία και μια σχολική μονάδα από την Ισπανία. Η Ισπανία με την εκπαιδευτικό Lara Soler ήταν η ιδρύτρια χώρα και η Ελλάδα με την εκπαιδευτικό Οικονόμου Βασιλική από το Νηπιαγωγείο Αντιρρίου ήταν η συνιδρύτρια χώρα. Με την εφαρμογή του προγράμματος δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να αλληλεπιδράσουν με νέους φίλους από άλλες χώρες και να συνδημιουργήσουν μέσα από ένα ασφαλές εικονικό περιβάλλον, το Twinspace.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι 3 εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Αντιρρίου: Ελευθεράκη Δώρα, Οικονόμου Βασιλική, Ζαχαροπούλου Καλλιόπη.

bottom of page