top of page

Δημοτικό Σχολείο Αντιρρίου: Εκδήλωση λήξης μαθημάτων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή λήξης του Δημοτικού Σχολείου Αντιρρίου με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων.

Παρόντες ήταν ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου  Νικολάου Αντιρρίου Πανοσιολογιότατος Π. Πρόδρομος Ασημακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ραφτόπουλος Νικόλαος και Καρδήμας Χαράλαμπος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου κ. Ταμπάκης Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου κ. Κάκκος Κωνσταντίνος , ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, καθώς και κλιμάκιο του τοπικού Ερυθρού Σταυρού με επικεφαλής την πρόεδρο Κα Λίνα Παπαϊωάννου.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάβαμε σύντομους χαιρετισμούς του Δ/ντή του Σχολείου και των επίσημων προσκεκλημένων, ορχηστρικά τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς  και αθλοπαιδιές από τους μαθητές όλων των τάξεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα η συνταξιοδοτηθείσαεκπαιδευτικός Κα Γεωργάνου Ευανθία για την παιδαγωγική της προσφορά και δόθηκαν αναμνηστικά ενθύμια αποφοίτησης από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στους μαθητές της ΣΤ τάξης.








bottom of page